domingo, 17 de marzo de 2013

"Sin EMOCIONES no se puede ni VIVIR, ni DECIDIR" / "EMOTIONLESS can neither LIVE nor DECIDE" (Punset, 2010)




Hoy quiero, compartir este vídeo de Redes, donde se muestra el papel decisivo de las emociones para poder VIVIR.
Deseo que os interese.
Con Amor,
Irene


Today I want to share this video of a Spanish TV program called "Redes", showing the role of emotions in order to live.
I wish that interests you.
With Love,
Irene

1 comentario:

  1. M'ha semblat un documental molt interessant per prendre consciència de la importància de les emocions en la nostra vida quotidiana. Primerament, en el vídeo retrospectiu del ser humà, podem veure que les emocions han jugat un paper fonamental en l'existència humana. És a dir, que si no fòssim capaços de sentir aquestes emocions, difícilment l'home seguiria existint avui en dia. Tot seguit, m'agradiaria destacar a continuació el mèrit de Paul Ekman de mantenir-se ferm en les seves ideologies i creences, ja que l'ampli coneixement que tenim avui en dia de les emocions no haguès estat possible sense la seva formidable aportació en el món de la ciència.

    Malgrat això, el fragment que m'ha captivat d'una manera més intensa ha estat els diferents estudis de les emocions dels personatges polítics. Normalment, no prenem consciència de que l'infinitat d'emocions internes que expressem amb les nostres postures, expressions i gesticulacions

    Per tant, com a conclusió, podem dir que l'home és un ser plenament emocional. Un ser que és com és gràcies a les emocions.

    Ignasi Soler Terricabras

    ResponderEliminar